La Attitude Dance Studio este locul potrivit! Instructorii de la Attitude îi învață pe micuți tainele dansurilor de societate și nu numai.

Profesorii sunt calificați cu studii de specialitate, cu experiență îndelungată având realizari foarte bune atât la competiții cât și la spectacole. Prin activitățile de acest gen urmărim să dezvoltăm un mod de viață mai sănătos datorită componentei fizice a activității de dans, crearea unui mediu unde toată lumea este egală și astfel nivelul de socializare este unul foarte ridicat (atat între copiii din grupa cât și între părinții acestora), creșterea abilităților de comunicare, de adaptare și integrare in grup.

BENEFICII ALE DANSULUI IN DEZVOLTAREA COPILULUI TAU

Attitude Dance Studio

Dezvoltarea armoniasă
Attitude Dance Studio

Dezvoltarea stimei de sine
Attitude Dance Studio

Bună dispoziție și pozitivism
Attitude Dance Studio

Abilități sociale și de comunicare
Attitude Dance Studio

Disciplină și responsabilitate
Attitude Dance Studio

Dezvoltarea capacității de concentare și atenție
Attitude Dance Studio

Dezvoltarea creativității
Attitude Dance Studio

Exercițiu fizic
Attitude Dance Studio

Echilibrul interior și exterior
Attitude Dance Studio

Energie consumată constructiv

SUNT DOUA CATEGORII DE DANSURI DE SOCIETATE

Standard

Vals lent, Tango, Vals Vienez si Quick-Step si altele

Înscrie-te acum

Latino-americane

Samba, Cha-Cha, Rumba, Jive, Salsa, Rock`n Roll, Twist si altele

Înscrie-te acum

CURSURI DE DANS PENTRU COPII

Dupa cum bine stiti acest curs este foarte important pentru copilul dumneavoastra! Il ajuta sa-si dezvolte abilitatile emotionale si de comunicare, deprinde abilitati sportive si sociale si chiar il disciplineaza.

Programul cursurilor

De două ori pe săptămână

Cursurile de dans sunt anuale, din septembrie pana in iunie si se desfasoara pe nivele diferite

Inițiere | Intermediari | Avansați | Performanță

Inițiere

Se invata dansuri moderne si de societate, exercitii ritmice si muzicale sub forma de joc prin dans in vederea dezvoltarii simtului ritmic, muzical, coordonarii motrice artistice si nu in ultimul rand de a insufla copilului dumneavoastra placerea de a dansa.

Avansați 1

Se invata figuri noi din dansurile de societate in vederea crearii de mici coregrafii, principii de baza si elemente tehnice generale si specifice fiecarui dans cu introducerea graduala a dansului in pereche.

Semiperformanță

Se invata mai multe figuri de dans cu perfectionarea tehnicii si se formeaza perechi in vederea pregatirii pentru participarea la competitii. Regimul de lucru este mai intens pregatind copilul pentru nivelul de performanta.

Performanță

Fiind nivelul cel mai inalt, accentul se pune pe antrenamente specifice dansului sportiv (dansul de societate in regim de sport). Astfel avem antrenamente pentru: dezvoltarea conditiei fizice, balet, perfectionarea tehnicilor fiecarui dans si figuri de dans, invatarea de coregrafii, antrenamente in regim de competitie si cantonamente. La acest nivel antrenamentele sunt planificate pe termen scurt si termen lung cu scopul de atinge performante individuale maxime in raport cu dezvoltarea fizica si psihica armonioasa a copilului.
You have successfully subscribed!
This email has been registered