Prezentare generală

Acest site web este operat de ATTITUDE DANCE SRL. Pe parcursul site-ul, termenii „noi” și „nostru” se referă la ATTITUDE DANCE SRL. Oferim acest site web, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile pe acest site pentru dvs., utilizatorul, care sunteți condiționat de acceptarea tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și a notificărilor menționate aici.

Vizitând site-ul nostru și / sau achiziționand produse/servicii de la noi, vă angajați și sunteți de acord să fiți limitat de următorii termeni și condiții. Acești termeni de serviciu se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, incluzând fără limitare utilizatorii care sunt motoare de căutare, furnizori, clienți, comercianți și / sau contribuitori de conținut.

Vă rugăm sa citiți cu atenție acești „termeni si conditii” înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să fiți limitat de acești termeni de serviciu. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci nu puteți accesa site-ul web sau utiliza niciun serviciu. 

Orice funcții sau instrumente noi adăugate magazinului curent vor fi, de asemenea, supuse termenilor și condițiilor. Puteți revizui în orice moment pe această pagina cea mai actuală versiune a termenilor și condițiilor. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte din acești termeni de serviciu prin publicarea actualizărilor și / sau modificărilor pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea sau accesul pe site-ul web, după publicarea oricăror modificări, constituie acceptarea modificărilor din partea dvs.

1. Încheierea contractului

Prezentarea bunurilor în magazinul online nu constituie o ofertă obligatorie din punct de vedere juridic, ci doar un catalog online cu caracter neobligatoriu. Dând clic pe butonul “Comandați și plătiți”, transmiteți o comandă obligatorie privind bunurile din coșul de cumpărături. Prin apăsarea butonului ”Comandați și plătiți”, recunoașteți în mod explicit că, în cazul în care vom accepta comanda dumneavoastră, veți fi obligat să plătiți prețul respectiv de achiziție al comenzii. Confirmarea primirii comenzii este emisă imediat după trimiterea comenzii și nu constituie acceptarea contractului. Vom accepta comanda dumneavoastră prin trimiterea unei confirmări a comenzii prin e-mail sau prin expedierea bunurilor.


2. Instrucțiuni privind retragerea din contract

2.1. Dreptul de retragere a persoanelor fizice

Prin lege, aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile.

Perioada de retragere expiră după 14 zile începând cu ziua în care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a bunurilor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați (ATTITUDE DANCE SRL, email: info@attitudedance.ro) cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail). Puteți folosi modelul de retragere de mai jos; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

2.2. Consecințele retragerii

Dacă vă retrageți din acest contract, vă vom rambursa toate plățile pe care le-am primit de la dumneavoastră,, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru alte mijloace sau dacă ați plătit prin ramburs; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi bunurile sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi bunurile, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Puteți trimite înapoi bunurile sau le puteți înmâna firmei de curierat, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea din acest contract. Termenul este respectat dacă bunurile sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii bunurilor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării bunurilor.

2.3. Schimburi

Cea mai rapidă modalitate de a vă asigura că veți primi produsul pe care vi-l doriți este să returnați articolul pe care l-ați achiziționat. Odată ce returnarea va fi acceptata, puteți face o achizitie separată pentru noul produs.

2.4. Sfârșitul instrucțiunilor referitoare la retragere

Model de formular de retragere:

Completați și returnați acest formular la adresa de mai jos doar dacă doriți să vă retrageți din contract:


ATTITUDE DANCE SRL

Vă informez/Vă informăm * prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră * din contract:

referitor la vânzarea următoarelor bunuri*:

prestarea următoarelor servicii *:

comandate la data de */primite la data de*:

Numele consumatorului (consumatorilor):

Adresa consumatorului (consumatorilor):

Semnătura consumatorului (consumatorilor) doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie:

Data:


________________________________

*Ștergeți după caz.


3. Exceptări de la dreptul de retragere

În conformitate cu art. 16 din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, dreptul de retragere nu se aplică pentru contractele de furnizare de bunuri care nu erau prefabricate și care necesită alegerea sau determinarea individuală a consumatorului sau care sunt personalizate în mod clar, precum și pentru contractele privind furnizarea de bunuri sigilate care nu sunt adecvate pentru returnare din motive de protecție a sănătății sau de igienă, dacă au fost desigilate după livrare.

Anumite tipuri de articole nu pot fi returnate, cum ar fi bunuri perisabile (precum alimente, flori sau plante), produse personalizate (cum ar fi comenzi speciale sau articole personalizate) și bunuri de îngrijire personală (cum ar fi produse de înfrumusețare). De asemenea, nu acceptăm returnări pentru materiale periculoase, lichide inflamabile sau gaze. Vă rugăm să luați legătura cu noi dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la articolul dvs. specific.

Din păcate, nu putem accepta returnarea articolelor promoționale sau a cardurilor cadou.

4. Plata


4.1. Plata prin card de credit

Plătiți imediat în timpul procesului de comandă, introducând datele cardului dumneavoastră de credit. Odată cu expedierea, cardul dumneavoastră de credit va fi debitat cu suma concret facturată, după deducerea reducerilor, după caz, a voucherelor etc. Bunurile care au fost efectuate conform specificațiilor clientului sau care sunt personalizate în mod clar duc la debitarea imediată a cardului dumneavoastră de credit cu suma concret facturată după deducerea reducerilor, a voucherelor etc.

4.2. Plata în numerar la livrare

Plata pentru bunuri se va face în numerar la livrarea coletului, în suma indicată pe factură. În cazul unei retrageri conform Secțiunii 2, rambursarea se face prin transfer bancar. Pentru aceasta, avem nevoie de datele dumneavoastră bancare, care pot fi păstrate cu ușurință și în siguranță în contul de client. Ne rezervăm dreptul de a emite un voucher având o valoare egală cu bunurile returnate în cazul în care nu introduceți detaliile dumneavoastră bancare după atenționări repetate.

Odată ce am primit și inspectat returnarea dvs., vă vom anunța dacă restituirea a fost aprobată sau nu. Dacă este aprobată, ți se va rambursa suma datorată prin metodele amintite anterior. Vă rugăm să luați în considerare faptul că rambursarea sumei prin intermediul cardului de credit poate dura până la 30 de zile, timp necesar pentru ca banca sau compania de card de credit pe care o folosiți să proceseze și să confirme rambursarea.

5. Rezerva proprietății

Până la plata integrală, bunurile rămân în proprietatea noastră.

6. Soluționarea alternativă a disputelor

Nu suntem nici obligați, nici dispuși să participăm la procedurile alternative de soluționare a litigiilor în cadrul comisiilor de arbitraj a consumatorilor.

7. Excluderea răspunderii pentru link-uri Internet ale terților

Pe paginile noastre, folosim link-uri internet pentru a face trimiteri către alte pagini de internet. Pentru toate aceste link-uri internet, este valabil faptul că: Declarăm în mod expres că nu avem nicio influență asupra stilului și conținutului paginilor legate. Astfel, ne distanțăm în mod expres față de întreg conținutul de pe toate paginile legate aparținând unor terțe părți și nu ne însușim aceste conținuturi ca fiind ale noastre. Această declarație se va aplica tuturor link-urilor internet afișate și pentru tot conținutul paginilor către care se fac legăturile.

8. Limba contractului / stocarea textului comenzii

Contractul se încheie în limba română. Textul comenzii nu este stocat de către noi și nu mai poate fi accesat după finalizarea procedurii de comandă. Puteți, totuși, să printați textul comenzii imediat după trimiterea comenzii.

9. Drepturile asupra fotografiilor

Toate drepturile asupra fotografiilor aparțin companiei noastre. Utilizarea acestora fără aprobarea prealabilă explicită nu este permisă.

10. Termenii magazinului online

Acceptând aceste Condiții de furnizare a serviciului, declarați că aveți cel puțin vârsta majoratului civil în statul sau provincia de rezidență și ne-ați dat consimțământul dvs. pentru a permite oricăruia dintre minorii dvs. dependenți să utilizeze acest site.

Nu puteți utiliza produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate și nu puteți, prin utilizarea serviciului, să încălcați legile din jurisdicția dvs. (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind dreptul de autor).

Nu aveți voie să transmiteți viruși sau orice cod cu caracter distructiv.
Încălcarea oricăruia dintre termeni va duce la încetarea imediată a serviciilor/contractului.

11. Condiții generale

Ne rezervam dreptul de a refuza furnizarea serviciul / vânzarea produselor  oricui din orice motiv în orice moment.

Conținutul dvs. (care nu include informațiile despre cardul de credit), poate fi transferat necriptat și implică (a) transmisii prin diferite rețele; (b) modificări de conformare și adaptare la cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile despre cardul de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele.

Sunteți de acord să nu reproduceți, să nu copiați, să nu vindeți, să nu revindeți sau să nu exploatați nicio parte a serviciului, utilizarea serviciului/produsului, accesul la serviciu/produs sau orice contact de pe site-ul web prin care este furnizat serviciul/produsul, fără permisiunea în scris exprimată de către noi.

12. Practicitatea, completivitatea și timpul informației

Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt corecte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat doar ca informații generale și nu trebuie utilizat ca singura bază pentru luarea deciziilor, fără a consulta surse de informații primare, mai exacte, mai complete sau mai oportune. Încrederea acordată oricărui material de pe acest site este pe propria răspundere.

Acest site poate conține anumite informații istorice. Aceste informații istorice, nu sunt neapărat actuale și sunt furnizate numai cu scopul de referință. Ne rezervam dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza nicio informație de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să monitorizați modificările realizate pe site-ului nostru.

13. Modificări ale serviciilor și prețurilor

Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără o notificare în prealabil.

Ne rezervam dreptul de a modifica sau întrerupe serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia), în orice moment, fără o notificare în prealabil.

Nu vom fi raspunzatori pentru dvs. sau față de terții parte pentru nicio modificare, schimbare a prețului, suspendare sau întrerupere a serviciului.

14. Produse sau servicii

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai în conformitate cu politica noastră de returnare.

Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai corect culorile și imaginile produselor noastre care apar în cadrul magazinului. Nu putem garanta că afișarea culorilor realizata de monitorul computerului dvs. va fi exactă.

Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, să limităm vânzările produselor sau serviciilor noastre către orice persoana, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurilor produselor pot fi modificate oricând, fără notificare în prealabil, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a elimina orice produs în orice moment. 

Nu garantăm că însușirile produselor, serviciilor, informațiilor sau ale altor materiale cumpărate sau obținute de dvs. vor corespunde  așteptărilor dvs. sau că erorile serviciului vor fi corectate.

15. Corectitudinea informațiilor de facturare și a informațiilor contului

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o depuneți la noi. Putem, la discreția noastră, să limităm sau să anulăm cantitățile cumpărate de o persoana sau  cumparate într-o anumită comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de către aceeași persoană sau sub același cont de client, același card de credit și / sau comenzi care utilizează aceeași adresa de facturare și / sau expediere. În cazul în care facem o modificare sau anulăm o comanda, putem încerca să vă notificăm contactându-te la adresa de e-mail și / sau adresa de facturare / numărul de telefon furnizate la momentul efectuarii comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau a interzice comenzile care, în opinia noastră, par să fie plasate de revânzători sau distribuitori.

Sunteți de acord să furnizați informații curente, complete și exacte despre comanda depusă și contul deschis pentru toate achizițiile făcute la magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați prompt contul și alte informații, inclusiv adresa dvs. de e-mail, numerele cardului de credit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm după caz.

16. Legături cu terța parte

Anumite produse, conținut și servicii disponibile prin serviciul nostru pot include materiale de la terță parte.

Link-urile terța parte de pe acest site vă pot direcționa către site-urile terțe care nu sunt afiliate la noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea, evaluarea conținutului sau exactității, nu garantăm și nu vom avea nicio răspundere pentru materialele, site-urile, produsele sau serviciile părților terțe.

Nu suntem răspunzători pentru daune legate de achiziționarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate prin intermediul site-urilor terța parte. Vă rugăm să consultați cu atenție politicile și practicile terților și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Reclamațiile, revendicările sau întrebările referitoare la produse oferite de terța parte trebuie sa fie direcționate către terța parte.

17. Observații, comentarii și alte mențiuni pentru utilizator

Dacă la solicitarea noastră, trimiteți anumite materiale specifice (de exemplu înscriere la concurs) sau fără o solicitare de la noi, trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poșta, sau altfel; (în mod colectiv, „comentarii”), sunteți de acord că putem, oricând, fără restricții, să edităm, să copiem, să publicăm, să distribuim, să traducem și să utilizăm în orice alt mediu orice comentariu pe care ni-l transmiteți. Nu avem nicio obligație (1) să păstrăm în mod sigur niciun comentariu; (2) să plătim compensații pentru comentarii; sau (3) să răspundem la orice comentarii.

Putem, dar nu avem obligația de a monitoriza, edita sau elimina conținutul pe care îl determinăm, la discreția noastră, ca este ilegal, jignitor, amenințător, defăimător, pornografic, obscen sau încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești termeni de utilizare.

Sunteți de acord că orice comentariu făcut de dvs. nu va încalcă niciun drept al vreunui terț, inclusiv drepturi de autor, mărci comerciale, confidențialitate sau alt drept personal sau de proprietar. De asemenea, sunteți de acord că orice comentariu făcut de dvs. nu va conține materiale ilegale, abuzive sau obscene sau că nu va conține un virus informatic, orice alt malware care ar putea afecta în orice mod funcționarea serviciului sau a oricărui site web aferent. Nu puteți utiliza o adresă falsă de e-mail, pretinzând că sunteți o altă persoană, astfel înșelându-ne pe noi sau terțe părți cu privire la originea oricărui comentariu . Sunteți singurul responsabil pentru comentariile pe care le faceți. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru comentariile postate de dvs. sau de către orice terță parte.

18. Erori, inexactități și omisiuni

Ocazional pot exista informații pe site-ul nostru sau în cadrul serviciului care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care pot apărea la descrieri ale produselor, prețuri, promoții, oferte, taxe pentru transportul produselor, timpi de tranzit și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta, în orice moment, eventualele erori, inexactități sau omisiuni și de a schimba sau actualiza informațiile, de a anula comenzi în cazul în care orice informație din serviciu sau de pe orice site web aferent este inexactă, fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați înregistrat comanda dvs.).

Nu ne asumăm nicio obligație de a actualiza, modifica sau clarifica informațiile din serviciu sau de pe orice site web aferent, informații despre prețuri, cu excepția cazului în care este cerut de lege. Nu trebuie să se menționeze nicio dată de actualizare sau reactualizare aplicată în serviciu sau pe vreun site web conex, pentru a indica faptul că toate informațiile din serviciu sau de pe orice site web conex au fost modificate sau actualizate.

19. Utilizări interzise

În afară de alte interdicții prevăzute în termenii și condiții, utilizatorilor li se interzice accesarea site-ului sau a conținutului acestuia: (a) în orice scop ilegal; (b) să solicite altora să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (c) să încalce orice regulament internațional, federal, provincial sau de stat, reguli, legi sau ordonanțe locale; (d) să încalce drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuala ale altora; (e) hărțuirea, abuzul, insultarea, vătămarea, defăimarea, calomnia, intimidarea sau discriminarea în funcție de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau dizabilitate; (f) să prezinte informații false sau înșelătoare; (g) să încarce sau să transmită viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care să fie sau să poată fi folosit în orice mod care să afecteze funcționalitatea serviciului, a oricărui site web conex sau a altor site-uri web; (h) să colecteze sau să urmărească informațiile personale ale altora; (i) să trimită spam, phish, pharm, pretext, crawl sau scrape; (j) în orice scop obscen sau imoral; sau (k) să interfereze sau să eludeze caracteristicile de securitate ale serviciului, ale oricărui site web conex sau a altor site-uri web. Ne rezervăm dreptul de a vă interzice utilizarea serviciului sau a oricărui site web aferent pentru încălcarea oricărei utilizări interzise.

20.  Identificare

Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați firma noastră și filialele, afiliații, partenerii, ofițerii, directorii, agenții, antreprenorii, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractanții, furnizorii, internii și angajații, inofensivi de la orice cerere, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților, făcute de orice terță în cauză sau care rezultă din încălcarea dvs. a acestor termeni de serviciu sau a documentelor pe care le încorporează ca referință, sau a încălcării oricărei legi sau a oricărui drept a unei terță parte.

21. Separabilitate

În cazul în care orice prevedere a acestor termeni de serviciu este considerată ilegală, nulă sau inaplicabilă, această prevedere va fi totuși executorie în măsura maximă permisă de legislația aplicabilă, iar porțiunea neexecutabilă va fi considerată ca fiind exclusă din acești termeni de serviciul, o astfel de determinare nu afectează valabilitatea și aplicabilitatea altor dispoziții rămase.

22. Terminarea acordului

Acești termeni și condiții sunt eficiente până în momentul în care sunt reziliate fie de dvs., fie de noi. Puteți încheia acești termeni de serviciu în orice moment, notificându-ne că nu mai doriți să utilizați serviciile noastre sau când încetați să mai utilizați site-ul nostru.

Dacă, în singura noastră judecată, suspectăm că ai eșuat în a respecta orice termen sau prevedere a acestor termeni și condiții, de asemenea, putem denunț acest acord în orice moment fără notificare. Veți rămâne responsabil pentru toate sumele scadente până la data de încheiere, inclusiv, în consecință, vă putem refuza accesul la serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

23. Acordul interior

Neexercitarea sau nepunerea în aplicare a vreunui drept sau dispoziție a acestor termeni de serviciu nu va constitui o renunțare la acest drept sau dispoziție.

Acești termeni de serviciu și orice politici, reguli de funcționare postate de noi pe acest site sau în ceea ce privește serviciul, constituie întregul acord și înțelegere dintre dvs. și noi ce guvernează utilizarea serviciului, înlocuind orice acorduri anterioare sau contemporane, comunicări și propuneri, fie în mod oral sau scris, între dvs. și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, orice versiuni anterioare ale termenilor și condițiilor).

Orice ambiguități în interpretarea acestor termeni și condiții nu vor fi interpretate împotriva părții care a elaborat termenii.

24. Dreptul guvernant 

Acești termeni de serviciu și orice acorduri separate prin care vă furnizăm servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile României.

25. Informații de contact

Orice întrebări cu privire la termenii și condițiile de furnizare a serviciului ar trebui să fie trimise la adresa info@attitudedance.ro.

26. Protejarea datelor

Declarația de confidențialitate acoperă orice informații personale sau materiale partajate pe site. Puteți citi mai multe despre acest lucru aici.


27. Regulament de ordine interioară

  1. . Intrarea în sala de dans se face doar cu pantofii de dans, nu se folosește încălțămintea de strada în sala de dans.
  2. . Sportivii și cursanții au obligaţia: să ajungă cu 10 minute înainte de  începerea cursului; să respecte programul de dans stabilit de profesori; să aibă adeverință care să ateste faptul că e clinic sănătos și apt pentru sport.
  3. Accesul, respectiv intrarea/ieșirea din sala sau accesul la vestiare/grupuri sanitare pe parcursul cursului de dans se face numai cu acordul profesorului.
  4. Achitarea cotizațiilor se face înainte de prima oră de dans din luna respectivă. Accesul în sală se face pe baza cotizației. Banii nu se returnează.
  5. Cursanţii necesită o ţinută corespunzătoare în sala de dans:
   Băieţii: îmbrăcăminte de schimb comodă, pantofi de dans (tenisi, sandale doar la grupele de inițiere);
   Fetele: îmbrăcăminte de schimb comodă, pantofi de dans (tenisi, sandale doar la grupele de inițiere).
  6. Cursanții și însoțitorii sunt rugați să respecte regulile igienico – sanitare, să păstreze liniştea, ordinea şi curățenia în sala de dans şi în vestiare.
  7. Asistarea în sala de dans de către părinţi, rude, colegi în timpul antrenamentului nu este permisă decât cu acordul profesorului.
  8. Este interzis: accesul în sala cu băuturi carbogazoase sau alimente; alergatul în incinta Studioului de Dans.
  9. Telefoanele mobile în timpul antrenamentului trebuie închise.
  10. Nu lăsați obiecte de valoare (bani, telefoane) în vestiar.
  11. Singurul care are acces la colțul tehnic (dulap), este profesorul. Este strict interzisă manipularea echipamentului de sunet.
  12. Orice sugestii, reclamaţii, probleme, neplăceri se consultă cu profesorii sau instructorii.
  13. Părinţii au obligaţia să îşi sprijine copiii în respectarea prevederilor şi să cunoască Regulamentul de Ordine Interioară.
  14. Obligațiile Attitude Dance Studio: să respecte programul stabilit pe durata unui ciclu, iar dacă intervine orice modificare să fie comunicat din timp (cel puțin 24 ore); să ofere condiţiile necesare desfăşurării în siguranţă a cursurilor de dans; să comunice tutorilor orice probleme apar pe parcursul programului.
  15. Drepturile Attitude Dance Studio: să refuze înscrierea unor copii în cazul în care nu îndeplinesc condițiile cerute pentru participarea la cursuri; să refuze participarea unor copii dacă profesorul consideră că aceştia nu reuşesc să se integreze în grup, respectiv atentează la siguranţa şi integritatea fizică sau psihică a celorlalţi participanţi la cursuri, caz în care se va returna diferenţa de bani achitată aferentă perioadei rămase până la sfârşitul cursului.
  16. Sunt de acord cu participarea sportivului minor mai sus menționat la activitatea de cursuri de dans organizate de Attitude Dance Studio.
  17. Sunt de acord pentru folosirea fotografiilor sau înregistrărilor audio-video cu mine sau/și cu minorul strict pentru promovarea activităţilor Attitude Dance Studio, inclusiv publicarea acestora pe toate platformele social media ale Attitude Dance.
 1. Persoana înscrisă la curs nu se va prezenta la cursuri dacă: În ultimele 14 zile a avut oricare din simptomele Covid 19 (febră, pierderea simțului gustului și a mirosului, Dificultate în respirație, Tuse, Durere în gât, Stare de oboseală, Dureri musculare). S-a întâlnit în ultimele 14 zile cu persoane diagnosticate cu Covid 19 Totodată, aceste situații se vor anunța de îndată și Studioului.
 2. Prin utilizarea website-ului nostru, crearea unei comenzi și înscrierea la cursuri, ești de acord cu toate aceste politici.
You have successfully subscribed!
This email has been registered