Clubul de dans Attitude s-a înființat din dorința de a aduce dansul mai aproape de oameni. Am pornit la drum cu scopul de a crea o comunitate unde oricine, indiferent de vârstă, poate să învețe să danseze. Iar prin dans, poate să își îmbunătățească viața.

Învață să dansezi, învață să trăiești!

După ce am acumulat peste 10 ani de experiență, am luat decizia de a înființa un club de dans. Cu porțile deschise pentru toate categoriile de vârstă, am început primele cursuri de dans în anul 2008.

Ce s-a întâmplat de atunci?

Peste 15.000 de ore predate
Peste 3.000 de cursanți

Activitatea clubului

💃 Organizarea cursurilor de dans pentru copii si adulti sub diverse forme.
💃 Organizarea anuală a Seriei de Spectacole ”Dance with Attitude”
cu participarea tuturor cursanților (aprox. 300 de copii).
💃 Organizarea spectacolelor gen Musical coregrafic - ”My Fair Lady”, ”Mary Poppins”.
💃 Participarea la diverse evenimente culturale și artistice atat pe plan local cât și național.
💃 Participarea la competiții de dans naționale și internaționale cu rezultate remarcabile.

Dotări studio

🩰 Sală de dans 120 mp, cu parchet, oglinzi, sonorizare și aer conditionat.
🩰 Recepție cu bar pentru băuturi și snack-uri.
🩰 2 vestiare cu 2 grupuri sociale.

Instructori

Szappan Orsolya – Profesor principal

La vârsta de 10 ani, întâmplător, am ajuns în lumea dansului sportiv, iar de atunci face parte din viața mea și mă bucură în fiecare zi.
În cariera mea de dansator, am participat la mai multe concursuri naționale și internaționale, precum și la diferite spectacole, evenimente, care m-au format și mi-au dat un plus în viață. Pe lângă cunoștințele pe care le-am dobândit, mi-a definit și personalitatea și astfel am devenit mult mai sociabilă, deschisă față de persoanele din jur.
Anul 2014 a adus o schimbare și după 10 ani de dans de performanță, mi s-a oferit oportunitatea să-mi încep cariera de antrenor de dans sportiv în cadrul Clubului Attitude. De atunci, pregătesc copii și adulți pentru concursuri, spectacole, nunți și evenimente, și pot să spun că fac acesta cu cel mai mare drag.
Momentul acela când perechea cu care lucrez de la vârste mici, ajunge pe podium și câștigă concursul, este de nedescris. Îmi umple sufletul de bucurie, satisfacție, mândrie. Atunci realizez că, într-adevăr merită tot efortul și toate orele petrecute în sală.

Rusznyak-Borota Alice – Profesor principal

Am pășit pentru prima oară în sala de dans în anul 2003. Am simțit de la bun început că dansul este vocația mea. Activitatea mea competițională s-a desfășurat între anii 2003 și 2014, perioadă în care am obținut nenumărate medalii de aur, argint și bronz la competiții naționale și internaționale. În șase din acești unsprezece ani, am obținut titlul de Campioni Naționali la secțiunea standard.
Am avut onoarea de a reprezenta România la Campionate Europene și Mondiale, concurând cu campionii fiecărui stat. Munca noastră a fost încununată cu realizări precum calificarea în finala Campionatului European (Wels - Austria), calificarea în semifinalele Campionatelor Mondiale (Seul - Coreea de Sud, Mons – Belgia și Riga – Letonia) și ocuparea primei poziții în World Youth Ranking List timp de o lună, în premieră pentru România.
În 2015 am ales să mă retrag din activitatea competițională, din dorința de a ajuta și îndruma spre performanță tinerii dansatori. Astfel, cu sprijinul lui Ștefan și al Krisztinei, am îmbrăcat haina de antrenor. Pentru mine dansul sportiv este cea mai spectaculoasă modalitate de a include arta în științele exacte, iar Attitude Dance Studio este familia care vă poate ajuta să descoperiți asta.

Deák Áron – Profesor secundar

Simt o împlinire profesională și sufletească prin deschiderea orizontului doritorilor spre ai ajuta să recunoască energiile pozitive care se ascund în acest sport minunat, unde ondulațiile muzicii se contopesc cu mișcările fizice a corpului ducând la un spirit sănătos și puternic. De mic copil îmi era drag să ajut semenii și acest sentiment este îndeplinit la maxim prin predarea dansului. În cariera mea sportivă cu ajutorul antrenorilor am avut onoarea de a urca pe podium de peste 80 de ori printre care de două ori campion național și de două ori vicecampion la campionatul național de clase. Am terminat facultatea de kinetoterapie unde acumulând cunoștințe anatomice și fiziopatologice am reușit să văd și să înțeleg beneficiile clare pe care le conferă dansul asupra sistemului locomotor. Mă consider împlinit deoarece la mine profesia se contopește cu hobby ul prin care pot întreține sănătatea fizică și spirituală a celor care își doresc acest lucru.

Engi-Inăuan Arthur – Profesor secundar

Sunt un student în vârstă de 20 de ani pasionat de dansul sportiv. Acest sport mi-a modelat viața încă de la o vârstă fragedă. Am început să dansez la vârsta de 3 ani. Parcursul atât național cât și internațional a fost esențial pentru dezvoltarea mea ca și dansator și antrenor.
Am reușit să obțin rezultate notabile, precum calificarea în semifinalele campionatului național la categoria adulți, locul 3 și implicit podium la campionatul de clase pentru categoria clasei B. De asemenea, am participat și la grandslamuri și concursuri importante, precum Transylvanian Grand Prix.
Dansul este reprezentativ pentru mine, jucând cel mai important rol în viața mea. Pot spune că dansul pentru mine e un stil de viață.

Both Krisztina – profesor principal

Am ajuns în contact cu dansul, din dorința de a face mișcare și de a-mi petrece timpul liber cu ceva care îmi place. În decursul anilor am terminat Colegiul de antrenori din Reghin iar mai târziu Academia de Muzică "Gheorghe Dima" din Cluj-Napoca, secția Artele spectacolului muzical.
Experiența pe care am acumulat-o alături de dragostea față de scenă și tot ceea ce înseamnă actul artistic, au adus roadele mai multor spectacole muzicale cum ar fi:
My fair lady, Marry Poppins, Cabaret, The sound of music, Cats cât și multe fragmente coregrafice prezentate la diferite evenimente mondene. Cum și muzica clasică este o a doua dragoste, am avut plăcerea de a regiza lieduri cât și moment coregrafic la Balul Operei Române din Cluj.
Dansul este elementul bază ce îmi înconjoară viața și familia!

Ștefan Both – Profesor principal

Am început să urmez cursurile de dans la Școala populară de arte de la vârsta de 13 ani. Acolo am absolvit și cursul de Instructor de dans.
În paralel, am început și dansul sportiv unde am participat timp de 8 ani la multiple competiții, atât naționale cât și internaționale. Din anul 2000 am devenit antrenor de dans sportiv, arbitru și director de concurs în cadrul Federației Române. Timp de 5 ani am fost balerin la Opera Națională din Cluj-Napoca.
Pentru dezvoltarea mea ca profesor, am absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport și am participat la multe seminarii de dans sportiv organizate sub egida Federației.
Pe parcursul carierei mele am avut câteva mii de cursanți și am format mai multe perechi de Campioni Naționali de clase. Din câțiva dintre sportivi, am pregătit noi generații de profesori de dans care între timp au devenit colegii mei.
Țelul meu este ca prin dans să ajut cât mai multe persoane să devină mai buni, mai înțelegători, mai răbdători și să învețe să-și trăiască și să-și aprecieze viața cu adevărat.
You have successfully subscribed!
This email has been registered